dimitriadis-vitoros

Προφυλακιστέοι οι τρεις για τη φονική οπαδική συμπλοκή στη Χαλκίδα – Το Σάββατο οι απολογίες των υπολοίπων

Προφυλακίσθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη φονική συμπλοκή με οπαδικό κίνητρο στη Χαλκίδα, η οποία στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο νέο, το βράδυ της Δευτέρας.

Οι απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, με ανακριτή και εισαγγελέα να αποφασίζουν την προσωρινή τους κράτηση. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν αύριο Σάββατο.

Φονική ενέδρα στη Χαλκίδα: Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που μαχαίρωσαν τον 20χρονο Μάριο Ρουμπή

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε επί της οδού Ληλαντίων, με τις Αρχές να αποκαλύπτουν ότι οι εμπλεκόμενοι ανήκαν σε αντίπαλες οπαδικές ομάδες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή, υπόθαλψη εγκληματία και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό.

Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, διαπιστώθηκε πως η συμπλοκή ξέσπασε όταν τέσσερις επιβάτες ενός οχήματος συγκρούστηκαν με άλλους τέσσερις επιβάτες δεύτερου αυτοκινήτου.

Ο 20χρονος, που δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και εγκαταλείφθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ίδιο περιστατικό τραυματίστηκαν και δύο ακόμη άτομα, επίσης από χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να ερευνάται ενδελεχώς.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top