,

Πρόταση Αναγνωστάκη για συζήτηση σχετικά με το θέμα “Η Αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της επιδημίας COVID-19,  στον τουρισμό της περιφέρειας Στερεάς”.

29 Απριλίου 2020, 9:08 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Επιστολή απέστειλε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, με πρόταση για θέμα συζήτησης στο επερχόμενο Περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της επιδημίας του Κορονοϊού στον τουρισμό.

To eviathema.gr το πρώτο site ενημέρωσης στην Εύβοια με εφαρμογή για κινητά

Κύριε πρόεδρε,

Η  παράταξη «Στερεά Υπεροχής!» αφού εκτίμησε τα νέα δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, μετά την πανδημία και αφού μελέτησε τις προτάσεις  των θεσμικών εκφράσεων του Τουριστικού Κλάδου της Στερεάς, προτείνει να συζητηθεί, στην επερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως ειδικό θέμα:

“Η Αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της επιδημίας COVID-19,  στον τουρισμό της περιφέρειας Στερεάς”.

Είναι φυσικά προφανές και αυτονόητο ότι η στήριξή μας ως  Περιφέρεια,  έχει βασική προϋπόθεση τη διασφάλιση και διατήρηση του συνόλου των θέσεων εργασίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων – Οι παραλίες του δήμου θα αποκτήσουν ράμπες προσβασημότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες

Με βάση τα ανωτέρω προτείνουμε, ενδεικτικά,  να συζητηθούν :

  • Ο ανασχεδιασμός του τουριστικού προγράμματος της περιφέρειάς μας.
  • Τρόποι αντιμετώπισης των άμεσων προβλημάτων, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απωλειών, δίνοντας έμφαση στον εσωτερικό  τουρισμό και διερευνώντας δυνατότητες επέκτασης της περιόδου.

Κύριε πρόεδρε,

θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατανοείτε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον η οικονομία της περιφέρειας μας αλλά και ο Τουριστικός Κλάδος και ελπίζουμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Οι Περιφερειακοί  Σύμβουλοι της «Στερεά Υπεροχής» :

Αναγνωστάκης Δημήτρης, Ακριώτη Θεοδώρα, Λάμπου Σπύρος, Μελισσάρης Γιάννης,

Μπερμπερής Μωυσής, Παρασκευάς Δρόσος, Σκούρας Γιώργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλήνιες φέτος

Ακούστε το σχόλιο του Σωτήρη Μπαρσάκη στον 96,5 fm 29/04/2020

Ψαχνά: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.