Ψαχνά Ευβοίας: Απροκάλυπτη διάκριση για τον πρώην Δήμαρχο- Δεύτερη ημέρα η υδροφόρα του Δήμου στο σπίτι του

Photo 1597332438551

Συνέχεια των σοβαρότατων προβλημάτων στην υδροδότηση στα Ψαχνά Ευβοίας αλλά και συνέχεια των προκλήσεων από τον πρώην Δήμαρχο που για δεύτερη ημέρα το υδροφόρο όχημα του δήμου είναι στο σπίτι του και εφοδιάζει με νερό την δεξαμενή του. 

Την ίδια ώρα συμπολίτες μας βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης για λίγο νερό καθώς η λάσπη που άφησε στο πέρασμά του ο χείμαρρος είναι ακατόρθωτο να καθαριστεί χωρίς νερό.

Μετά τις καταστροφές της θεομηνίας ο γολγοθάς συνεχίζεται για χιλιάδες νοικοκυριά στην κεντρική Εύβοια σε ένα από τα χειρότερα σημεία που είναι βουτηγμένα μέσα στη λάσπη και οι βρύσες τους δεν στάζουν ίχνος νερού, στα Ψαχνά.

Με τα λύπης τους οι κάτοικοι βλέπουν το σπίτι του πρώην Δημάρχου που δεν βρέθηκε στην δύνη του χειμάρρου και δεν έχει υποστεί το μαρτύριο της λάσπης να χαίρει με περίσσια εξυπηρέτηση το πολύτιμο αγαθό του νερού και μάλιστα από υδροφόρα του δήμου για δεύτερη ημέρα, πράγμα για το οποίο από ότι φαίνεται δεν έχουν όλοι οι πολίτες τα ίδια δικαιώματα. Κάποιος ευνοείται κατ επανάληψη και απροκάλυπτα.

Photo 1597332438857