Ψαχνά Ευβοίας: Εξονυχιστικός έλεγχος του ΣΔΟΕ σε Κάβα Ποτών μετά από ψευδή και συκοφαντική καταγγελία

ΣΔΟΕ

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας το eviathema.gr δέχθηκε έρευνα από κλιμάκιο της Ασφάλειας Χαλκίδας και της ΣΔΟΕ, χωρίς φυσικά να βρεθεί τίποτα μεμπτό ή παράνομο έπειτα από ανώνυμη ψευδή χειρόγραφη επιστολή προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα εξονυχιστικός έλεγχος έγινε και σε Κάβα Ποτών στα Ψαχνά Ευβοίας έπειτα από παρόμοια επιστολή.

Ο ιδιοκτήτης του οποίου το κατάστημα ακριβώς μια εβδομάδα πριν είχε δεχθεί παρόμοιο έλεγχο πάλι από το ΣΔΟΕ και το Χημείο, σε επικοινωνία με το eviathema.gr ανέφερε τα εξής για το περιστατικό:

“Λίγο μετά τις 9 το πρωί εισήλθαν στο κατάστημα 10 άτομα τα οποία όπως μου είπαν έπρεπε να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση καθώς και σε όλα τα κτήρια και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης για οικονομικά και άλλα αδικήματα παρουσία εισαγγελέα μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Φυσικά και δέχθηκα αμέσως τον έλεγχο χωρίς καμία απολύτως ένσταση. Αφού έψαξαν τα πάντα, τιμολόγια, ταμειακή, καθώς και όλα τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησης και μου είπαν πως δεν υπάρχει απολύτως καμία παράβαση να μου προσάψουν, αποχώρησαν ενώ με ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία.”

Ενώ πρόσθεσε: Αναρωτιέμαι λοιπόν στο άκουσμα ανώνυμη καταγγελία και απαντώ αμέσως ότι η καταγγελία είναι επώνυμη, δηλαδή ξέρω ακριβώς ποιοι την έκαναν απλά περιμένω την επίσημη  επιβεβαίωση από τις αρχές. Στα τριάντα και πλέον χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής, που την έστησα μόνος μου και τους δεκάδες ελέγχους που έχω δεχθεί, μπορώ να είμαι περήφανος που δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ πρόστιμο σε καμία υπηρεσία της εφορίας, του ΙΚΑ κλπ.

Ειλικρινά λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν την ψευδή και κατάπτυστη καταγγελία για την κατάντια τους, γιατί πραγματικά είναι κατάντια, σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για όλους μας. Βέβαια να πω ότι όσες καταγγελίες να δεχθούμε δεν μας νοιάζει, γιατί απλά δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.

Ας καταλάβουν αυτοί οι “κύριοι” ότι υπάρχουν και υγιείς επιχειρήσεις που ειδικά αν τις έχεις στήσει μόνος σου με κόπο και πολύ δουλειά τις πονάς και δεν μπαίνεις ποτέ στην διαδικασία να σκεφτείς να παρανομήσεις μόνο και μόνο γιατί τις θεωρείς παιδιά σου.

Τέλος θα συνιστούσα στους “κυρίους” αυτούς να κοιτάξουν τις παρανομίες και τις ατασθαλίες των δικών τους επιχειρήσεων και να τους ευχηθώ καλή τύχη.”

Πολιτικά Ευβοίας: “Καμπάνα” σε Καφέ – Μπάρ 5000 ευρώ γιατί δεν είχε αντισηπτικά στα τραπέζια

Ψαχνά Ευβοίας: Εξονυχιστικός έλεγχος της Ασφάλειας Χαλκίδας στην έδρα του eviathema.gr μετά από κατάπτυστη ανώνυμη επιστολή στο Αρχηγείο της Αστυνομίας

Χαλκίδα: Ασυνείδητη οδηγός πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ – Άμεση επέμβαση της Τροχαίας με αφαίρεση πινακίδων [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Τροχαίο ατύχημα στην Λιανή Άμμο [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα: Έκλεισε η υψηλή γέφυρα το μεσημέρι της Τρίτης – Διαμαρτυρήθηκαν φορείς και πολίτες για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων Εθνικής και Πειραιώς της Βόρειας Εύβοιας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: “Τον τσίμπησε η ομάδα ΔΙΑΣ” να κλέβει μηχανάκι – Ο έλεγχος έφερε και άλλα…

Εύβοια: Στο αυτόφωρο πρώην Δήμαρχος με την κόρη του

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι