,

Ψαχνά Ευβοίας: Άγρια επίθεση από Μανιασμένο πίτμπουλ σε άνδρα την ώρα που κοιμόταν

4 Ιουλίου 2020, 1:02 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Εξαιρετικά δύσκολες οι ώρες, για άνδρα από τα Ψαχνά Ευβοίας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης δέχθηκε άγρια επίθεση την ώρα που κοιμόταν στην οικία του από μανιασμένο πίτμπουλ.

Κάραβος Αλιβερίου Εύβοια: Θρασύτατη ληστεία σε σπίτι το απόγευμα της Πέμπτης

Το ζώο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Αστυνομίας ξέφυγε από διπλανή οικία εισήλθε εντός του αύλειου χώρου διπλανής οικίας και αφού επιτέθηκε στο σκύλο του θύματος τον οποίο κυριολεκτικά “ξέσκισε” εισήλθε εντός της οικίας καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή και άρχισε να του επιτίθεται άγρια όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eviathema.gr ο άνθρωπος θεωρείτο ότι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση όμως υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί ενώ από τύχη γλύτωσε τον θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μετέφερε στο νοσοκομείο τον άτυχο άνδρα.

Τον σκύλο του θύματος ανέλαβε να περιθάλψει ο Κτηνίατρος Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, ο οποίος είδε με τα μάτια του την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόταν.

Το θύμα δεν κατέθεσε μήνυση στον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ κάτι που εγείρει τις υποψίες για τους λόγους που έγινε αυτό ενώ το θέμα δεν έχει λήξει, καθώς η αστυνομία βρίσκετε στο στάδιο της προανάκρισης ενώ την υπόθεση θα αναλάβει ο εισαγγελέας.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι της Εύβοιας 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.