Ψαχνά Ευβοίας: Νέα ανατροπή στο θρίλερ του πατέρα…

21 Μαΐου 2023, 11:31 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Το μπερδεμένο κουβάρι του περίεργου θανάτου του αγρότη Βαγγέλη Σαλή 33 χρόνων από το χωριό Καστέλα Ψαχνών Ευβοίας, ξετυλίγεται μετά από παρέμβαση της νέας ανακρίτριας που ανέλαβε την υπόθεσή του.

Ο δικηγόρος της μητέρας και του αδελφού του, Άγγελος Πεπόνης, μετέφερε στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΙ ΤΟΥΝΕΛ τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον πολυετή αγώνα τους.

Η τρίτη κατά σειρά Ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση, την ανέσυρε από το αρχείο και μπαίνει δυναμικά στην έρευνα μετά και από τη δίωξη για ανθρωποκτονία που είχε ασκηθεί.

Σύμφωνα με τον κύριο Πεπόνη, έχουν προσέλθει νέοι μάρτυρες που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όσα είδαν.

Μία μαρτυρία χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και αναμένεται να φωτίσει αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

«Έχουμε αιτηθεί την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων που στις προηγούμενες φάσεις είχαν πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις», τόνισε ο δικηγόρος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ήταν Τρίτη 24 Μαΐου 2016 όταν ο 33χρονος πατέρας από την Εύβοια, βρέθηκε μέσα σε μία αποθήκη στα χωράφια του φαρμακωμένος.

Δίπλα του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο και αυτός ήταν ο λόγος που η Αστυνομία βιάστηκε να «βαπτίσει» το θάνατό του ως αυτοχειρία. Στην πορεία αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν το ίδιο με αυτό που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Ο αδελφός και η μητέρα του απευθύνθηκαν στο «Τούνελ» προκειμένου να μάθουν ποιος ή ποιοι του στέρησαν τη ζωή. Έχουν περάσει εφτά ολόκληρα χρόνια και φαίνεται πως ο πολύχρονος αγώνας τους δικαιώνεται.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.