Ψαχνά Ευβοίας: Πέντε κρούσματα μεταξύ και μαθητές – Κλειστά από αύριο τμήματα Γυμνάσιο και Λύκειο

Νέα Εύβοια Κρούσματα Κορονοϊού Ψαχνά

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων 5 συνολικά κρούσματα βρέθηκαν στα Ψαχνά κάποιοι εκ των οποίων είναι και μαθητές του Γενικού Λυκείου Ψαχνών.

Κλειστά θα παραμείνουν από αύριο 1 τμήμα του Γυμνασίου Ψαχνών (Β1) και ένα του Γενικού Λυκείου Ψαχνών (Β3) ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν Rapid Test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος…

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το ΚΥ Ψαχνών ανιχνεύθηκαν σήμερα 4 Νοεμβρίου 2020 (5) πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 , τα οποία ανήκουν σε συρροή από γνωστό κρούσμα.

Κατόπιν τούτου και επειδή τα κρούσματα αφορούν και μαθητές αποφασίστηκε με εντολή της Δευ/θμιας Ευβοίας όπως τα τμήματα Β1 Γυμνασίου και Β3 του Γενικού Λυκείου Ψαχνών να αναστείλουν την λειτουργία τους από την 5η Νοεμβρίου 2020 και να διενεργηθούν Rapid Test (ανίχνευση κορονοϊού) σε εκπαιδευτικούς και μαθητές των εν λόγω τμημάτων σε συνεργασία με το ΚΥ Ψαχνών και υπευθύνων εκ του Γυμνασίου και Λυκείου Ψαχνών.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι οι μαθητές (Κρούσματα) έχουν τεθεί ήδη σε κ14ήμερο κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα μ το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται σε όλους τους συμπολίτες μας ότι η προσοχή όλων για την τήρηση των μέτρων και την προφύλαξη πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό.