Ψαχνά Ευβοίας: “Φούσκωσε” ο Μεσσάπιος από την έντονη βροχόπτωση – Αποκαταστάθηκε βλάβη στο Σταυρό, μετά από πτώση Κεραυνού [ΒΙΝΤΕΟ]

Ψαχνά Νέα Μεσσάπιος Πλημμύρα

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ξεχειλισμένος φαίνεται να είναι ο Ποταμός Μεσσάπιος στα Ψαχνά Ευβοίας ενώ αναμένεται αργά σήμερα το βράδυ να μειωθεί η ένταση των καιρικών φαινομένων.

Σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα του Eviathema.gr για τον Χαλκιδαίο που παρενόχλησε την 14χρονη – Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Περιφερειάρχης

Τις πρωινές ώρες σήμερα, πτώση κεραυνού σημειώθηκε στο χωριό Σταυρός του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα θέτοντας τον εκτός λειτουργίας με παράλληλη διακοπή της υδροδότησης.

Η βλάβη σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά αποκαταστάθηκε αργά το απόγευμα σήμερα…

Η ανακοίνωση…

Γνωρίζεται ότι, πρωινές ώρες σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2020, από πτώση κεραυνού στην εγκατάσταση της γεώτρησης της Κοινότητας Σταύρου, προκλήθηκε εκτεταμένη βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα που τον έθεσε εκτός λειτουργίας με παράλληλη διακοπή της υδροδότησης. Συνεργείο του Δήμου επεληφθη της βλάβης η οποία λόγω απαίτησης σε ανταλλακτικά αναμένεται να αποκατασταθεί αύριο 15 Δεκεμβρίου 2020, (μεσημβρινές ώρες).

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο