in ,

Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί – Τι δήλωσε ο Γιώργος Ψαθάς[ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί

Στην κυκλοφορία, δίνεται σήμερα Τρίτη 16/11, η νέα γέφυρα στην τοποθεσία Καλκαντρί στα Ψαχνά Ευβοίας, μετά από μεγάλη και χρονοβόρα προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων λόγω της γραφειοκρατίας.

Τις τελευταίες εργασίες πραγματοποίησαν σήμερα στο σημείο το συνεργείο του εργολάβου που ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο ώστε να δοθεί σήμερα προς κυκλοφορία η νέα γέφυρα.

Στο σημείο ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr, ενώ όπως τόνισε ζητάει συγνώμη από όλους τους πολίτες για την καθυστέρηση της παράδοσης. Επίσης αναφέρθηκε στα επί σειρά αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται στον Δήμο.

Μετά τις φονικές πλημμύρες που χτύπησαν τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, η γέφυρα στο Καλκαντρί, από την οποία μπορούσαν να περάσουν 12κ.μ νερό έπρεπε να αντικατασταθεί και να τοποθετηθεί μια νέα, από την οποία μπορεί να περάσει ο διπλάσιο όγκος νερού, ενώ σε συνδυασμό με τα έργα του Δασαρχείου που γίνονται στο Βόρειο κομμάτι του ίδιου σημείο τα ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα που μπορεί να ξαναπλήξουν την περιοχή δεν θα έχουν τον ίδιο αντίκτυπο.

 

Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί Ψαχνά: Στην κυκλοφορία δόθηκε η γέφυρα στο Καλκαντρί

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σήφης Βαλυράκης:«Άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση»

Επιστράτευση γιατρών: Πάνω από 40 εθελοντές στη βόρεια Ελλάδα – «Τρέχει» η επίταξη