Ψαχνά: Συνάντηση Ψαθά – Κελαϊδίτη με αγρότες για το φράγμα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 1

Μια πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ψαχνών το μεσημέρι της Παρασκευής 04/02 με εκπροσώπους του αγροτικού τομέα της περιοχής των Ψαχνών με τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη καθώς και τον μελετητή που θα συντάξει την προμελέτη του φράγματος στα Ψαχνά.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν αρχικά μια πρώτη ενημέρωση για την αρχή αυτού του έργου καθώς και οι εκπρόσωποι να πουν την άποψή τους για το θέμα και να αναφέρουν κάποια τυχόν θέματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν για το ξεκίνημα του έργου.

Μετά την συνάντηση των Κελαϊδίτη – Ψαθά στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με τον Γενικό Γραμματέα, πλέον παίρνει “σάρκα και οστά” το ξεκίνημα ενώ έργου αρκετών εκκ. ευρώ που θα βοηθήσει όλους τους αγρότες της περιοχής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στο κομμάτι της άρδευσης.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γιαννούτσος, Παναγιώτης Ματράκας, ο ΔΣ Γιάννης Ράζος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Καστέλλας Νίκος Ματράκας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τζοβάννα Γκόγκου, ο πρόεδρος του Σωματείου των αγροτών Κώστας Τζαβάρας καθώς και αρκετοί ακόμα αγρότες.

ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 9 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 7 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 6 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 5 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 4 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 3 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 2 ΦΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΩΝ 11

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  Facebook για να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις.