Ψαχνά: Θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά της θαυματουργής εικόνας το Αγίου Ιωάννου από τα Κατούνια – Γιώργος Ψαθάς: “Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μείνει ο δρόμος ανοιχτός”

ΑΓΙΟΣΙΩΑΝΝΗΣΚΑΤΟΥΝΙΑ

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας “Φίλλιπος”, στην Εύβοια, ενώ αναμένεται τα φαινόμενα να συνεχιστούν και αύριο Σάββατο.

Σε επικοινωνία με το eviathema.gr, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων μίλησε σχετικά με την προγραμματισμένη μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Ιωάννου από τα Κατούνια στα Ψαχνά.

Ο Δήμαρχος, διευκρίνισε ότι τα μηχανήματα του Δήμου και τις Περιφέρειας βρίσκονται στο σημείο από εχθές ώστε να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό. Αμέσως μετά την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό, η μεταφορά θα ξεκινήσει συνοδεία των πιστών με τα πόδια αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Αν τα φαινόμενα βρίσκονται σε ένταση, η μετακίνηση  θα πρέπει να γίνετε μόνο μέσω αυτοκινήτων 4χ4, συνοδεία των οχημάτων του Δήμου μέχρι το Κοντοδεσπότι και από εκεί με τα πόδια.

Η μετακίνηση δεν μπορεί να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις της εικόνας και σε άλλες τοπικές κοινότητες.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!