Έξω φρενών ο Δημοτικός Σύμβουλος και Ναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων το απόγευμα της Τετάρτης αφού η υπομονή εξαντλήθηκε βλέποντας ότι μόνο πρόβλημα δημιουργείται σε όλη την διάρκεια της συνεδρίασης.

Σηκώθηκε από την καρέκλα του ζητώντας να αποχωρήσει και απευθηνόμενος στο προεδρείο είπε να γραφτεί στα πρακτικά ότι αποχωρεί λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ” Εδώ μέσα δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, είναι χαμαιτυπείο…Εγώ δεν έχω μάθει έτσι να λειτουργώ στην ζωή μου”.

Χαλκίδα Ευβοίας: Τροχαίο στον Κόμβο Αγία Στεφάνου με 7 άτομα ξημερώματα Πέμπτης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εν συνεχεία αποχώρησε όμως όπως παρατείρησε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Ραπτάκης μετά από λίγη ώρα, κανένας δεν αντέδρασε, ούτε θορυβήθηκε κάτι που όπως είπε “όλο το δημοτικό συμβούλιο είναι θεατές σε αυτό το θέαμα”. Με λίγα λόγια σαν να αποδέχτηκαν αυτόν τον ορισμό που έδωσε ο κύριος Θεοδοσίου, αφού εν συνεχεία ούτε σταμάτησαν αυτήν την στάση αλλά και κανένας δεν πήρε τον λόγο για να συμφωνήσει και να επαναφερθεί η τάξη από όλους.

Διαβάστε Επίσης

Σκύρος: Τα Γλυκά της Φαλταϊνας στον ΑΝΤ1

Βασίλης Ηλειάδης για Covid 19 στο Δημοτικό Συμβούλιο: Ο κόσμος νομίζει ότι έχει πέσει χολέρα…τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά

Καληνύχτα Κεμαλ…. Παραίτηση μεγατόνων στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVIATHEMA.GR ΣΤΟ FACEBOOK -->

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here