“Έξω από τα ρούχα του” αποχώρησε ο καθηγητής Βραχόπουλος από την συνεδρίαση του ΔΜ Διρφύων Μεσσαπίων – Τι είπαν Γκόγκου και Τζάθα και τον εκνεύρισαν

Μιχάλης Βραχόπουλος

Έξω φρενών αποχώρησε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Μιχάλης Βραχόπουλος από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο έμπειρος καθηγητής έκανε μια πρωτοφανή για την περιοχή πρόταση για εγκατάσταση νέας γενιάς ανεμογεννητριών εντός του χώρου του πανεπιστημίου του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα κάτι το οποίο φυσικά δεν μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες του Δήμου αλλά μόνο την περιοχή εγκατάστασης δηλαδή τα Ψαχνά. Παράλληλα το πρόγραμμα αυτό εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η παραγωγή θα αποδίδεται εξ ολοκλήρου στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ Μιχαήλ Βραχόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων – Ανατρεπτική πρόταση εγκατάστασης ανεμογεννητριών

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Τζοβάννα Γκόγκου θέτοντας ερωτήματα στον καθηγητή αφού όπως είπε δεν είχε γνώση του θέματος, στην προσπάθεια της να τονίσει ότι δεν εμπιστεύεται τις κινήσεις και τις προτάσεις του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται την πρόταση που έκανε η υπεύθυνη Πανεπιστημιακή ομάδα της πρωτοποριακή πρότασης λέγοντας ότι είναι επιφυλακτική αν θα δεχτεί να ψηφίσει για την εγκατάσταση θετικά.

Αποτέλεσμα ήταν ο διακεκριμένος επιστήμονας να θιχτεί νομίζοντας ότι η Επικεφαλής δείχνει δύσπιστη στην πρόταση που έκανε.

Την ένταση στην συζήτηση ήρθε να μεγαλώσει η διακοπή της κ. Τζάθα η οποία λίγα λεπτά αργότερα ενώ της εξήγησε ο κ. Καθηγητής ότι δεν τίθεται χωροταξικό θέμα έσπευσε να ρωτήσει τον Δήμαρχο αν έχει πει στους κατοίκους ότι θέλει να βάλει ανεμογεννήτριες στην περιοχή.

Εν τέλη έφυγε κάπως απογοητευμένος ο καθηγητής κ. Μιχάλης Βραχόπουλος από την εντύπωση που αποκόμισε

Παρακολουθήστε μετά το 36:00 λεπτό την επίμαχη συζήτηση…

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο