“Κοινό μυστικό” η σχέση του δασκάλου με την 14χρονη στην Ερέτρια

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης γονείς μαθητών του σχολείου μίλησαν στο LIVE NEWS για το «κοινό μυστικό» και τις αδικαιολόγητες συναντήσεις του δασκάλου με τη μαθήτρια.

 Έβλεπαν πολλά …..

«Αρκετά συχνά να την παίρνει από το σχολείο ή να είναι μαζί στο αυτοκίνητο»

«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο.Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές… ήταν παρούσα γενικά…».

«Ο δάσκαλος και μαθήτρια «μοιράζονταν» τους ίδιους στίχους στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Ο μεγάλος σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι»

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι βέβαια που συνεχίζουν να αμφιβάλλουν για  το γεγονός. ”Μεμονωμένο περιστατικό”, “Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη” αναφέρουν κάποιες  μαρτυρίες.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με την μαθήτρια όπου έγινε και η σύλληψή του σύμφωνα με πληροφορίες και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, όταν δάσκαλος και ανήλικη ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του και βρίσκοταν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ένα απόμερο σημείο προς το νησί των Ονείρων όπου καλύπτεται από δέντρα και στο οποίο  συχνάζουν  ζευγαράκια που θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία.

Της σύλληψης είχε προηγηθεί καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας. Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Χαλκίδας με την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπου έλαβε προθεσμία και απολογήθηκε σήμερα Πέμπτη 10/7.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος  έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά.

Να θυμίσουμε ότι ο διευθυντής του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος δήλωσε ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Από την τάξη… στη φυλακή  οι δύο εκπαιδευτικοί από Ερέτρια και Ηλιούπολη

Στο μεταξύ, το πρώτο βράδυ στις φυλακές πέρασαν οι δύο εκπαιδευτικοί που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών. Τόσο ο δάσκαλος στην Ερέτρια όσο και ο εκπαιδευτικός στην Ηλιούπολη.

Οι δύο υποθέσεις έχουν κοινά χαρακτηριστικά και πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν με ομόφωνη απόφασή τους ανακρίτρια και εισαγγελέας και στον 44χρόνο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του στην Ηλιούπολη.

πηγή MEGA