“Κραυγή αγωνίας” από τον “γνωστό – άγνωστο” δωσίλογο των Ψαχνών

ΚΡΑΥΓΗΑΓΩΝΙΑΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ, έτσι υπογράφει ο άνθρωπος των καταγγελιών, που το τελευταίο διάστημα έχουν διαλύσει κυριολεκτικά και μεταφορικά τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που έχουν δεχτεί καταγγελίες από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, ήρθε επιτέλους στα χέρια μας η καταγγελία που αναφερόταν στο eviathema.gr καθώς και σε κατάστημα στη περιοχή των Ψαχνών. Η κατάπτυστη αυτή καταγγελία λοιπόν, τελειώνει με την φράση ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τον ανώνυμο δωσίλογο με κεφαλαία γράμματα  θέλοντας να δείξει πως κραυγάζει με αγωνία προς τις αρχές για τα όσα φαντάζεται το ηλίθιο μυαλό του.

Όπως είχαμε αναρτήσει τότε, μετά την καταγγελία που μας έγινε, άνθρωποι από την ασφάλεια καθώς και την ΣΔΟΕ Χαλκίδας, έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στην έδρα του evia thema.gr και στο κατάστημα χωρίς να βρουν την παραμικρή παρατυπία και παρανομία μιας και μας κατηγορούσαν για πολύ σοβαρά αδικήματα. Φυσικά όλα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας του και φυσικά της κακίας, γιατί μην μου πείτε ότι νοιάστηκε για την πάταξη της παρανομίας και το καλό της ανθρωπότητας. Οι δωσίλογοι από ανέκαθεν, ένιωθαν ικανοποίηση μόνο βλέποντας να βασανίζονται οι συνανθρωποί τους και το μόνο που επεδίωκαν ήταν να τα έχουν καλά με τις αρχές για προσωπικό και μόνο όφελος τους, ενώ η παρανομία ήταν για αυτούς καθημερινός αυτοσκοπός.

Η κατάπτυστη αυτή καταγγελία είναι επιτέλους στα χέρια μας και τώρα φυσικά είναι η σειρά μας να βρούμε ποιός την έστειλε με αποδείξεις και ονόματα φυσικά, αν και γνωρίζαμε από την αρχή τον άνθρωπο που το έκανε. Ήδη έχει αναλάβει την υπόθεση ειδικός γραφολόγος και δικηγόροι όπου θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Τέλος πραγματικά δεν γνωρίζουμε πια  η κατάληξη του δωσίλογου αν και παλιότερα ήταν τραγική η κατάληξη τέτοιων ανθρώπων, ας του ευχηθούμε λοιπόν καλή τύχη.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!