“Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη” η Μπάτσα από τον Θεοδώρου

22 Σεπτεμβρίου 2020, 2:52 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στην ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Θεοδώρου αναφέρει όλες τις ενέργειες και τις επαφές που έχει διεκπεραιώσει με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να έχει μία πλήρη εικόνα και στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει φόβος για υποβάθμιση του νοσοκομείου της Κύμης αλλά αντιθέτως διενεργείται η στελέχωση και η αναβάθμιση του.

Κατόπιν τούτου ο κύριος Θεόδωρου αφού έπραξε το έργο του στο μέγιστο βαθμό έκρινε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να παρευρεθεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης την Τετάρτη.

Την οποία εκ των πραγμάτων θεώρησε ως μια στοχευμένη συγκέντρωση με κομματικό χαρακτήρα.

Παρά την αναλυτική στοιχειοθέτηση που παρέθεσε ο κύριος Θεόδωρου δέχτηκε δριμεία και προσωπική επίθεση από την αντιπολίτευση Για την απουσία του από την εν λόγω συγκέντρωση.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα με επίθεση και πάλι στον αντιδήμαρχο από την κυρία Μπάτσα για την έλλειψη εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κύμης οι οποίες παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις.

Ο κύριος Θεόδωρου επισήμανε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό της περιοχής καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές και και όπως ανέφερε οι προσπάθειες του για εξοικονόμηση οικονομικών πόρων είναι συνεχής και ακατάπαυστες.

Ενώ θύμισε στην κυρία Μπάτσα πως επί δημαρχίας της παράταξης της ο ίδιος προσέφερε 10.000 € για την αποκατάσταση και την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων της Κύμης.

Οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν όμως εδώ. Στην συνέχεια της συνεδρίασης όταν ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Βλάχος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι δεν έχει κάνει τίποτε στον τομέα του αθλητισμού σε αντίθεση με τη παράταξη του που είχε κάνει πολλά..Του απάντησε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Σαμαράς θυμίζοντας του οσα γήπεδα έχουν γίνει στο δήμο Κύμης Αλιβερίου έχουν κατασκευαστεί από το σημερινό δήμαρχο και τότε Νομάρχη Θανάση Μπουραντά και τον κάλεσε να ααναφερει ένα αθλητικό έργο της παράταξης του..

Το λόγο ξαναπήρε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου και είπε στην αντιπολίτευση ..“θα έπρεπε να ντρέπεστε που δώσατε εντολή να κατέβει η ταμπέλα που έγραφε ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ είχε κατασκευαστεί επί θητείας του θείου του Χρήστου Θεοδώρου”…ενώ πρόσθεσε .. “Αυτοί είστε”.

Θυμίζουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ με τεράστια έξοδα και προϋπολογισμούς μεγάλων σωματείων με αθλητικές εφημερίδες που την στήριζαν έκλεισε εν μια νυκτί όταν η δημοτική αρχή Θωμά έχασε τις εκλογές το 2014 και μαζί έκλεισε και μια αθλητική εφημερίδα που την υποστήριζε..

Ειδήσεις Σήμερα: 

Φρίκη – Καρδίτσα: Σοροί από σπασμένα μνήματα βγήκαν στην επιφάνεια

Χαλκίδα Ευβοίας: Άνοιξαν και πάλι τα δικαστήρια – Θερμομέτρηση στην Είσοδο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Κακοκαιρία Ιανός: Στο Λιανοκλάδι ο Φάνης Σπανός το πρωί της Δευτέρας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.