Ραγδαίες εξελίξεις: Χαλκίδα -Ανατροπή στην υπόθεση επίθεσης σε πατέρα έξω από σχολή Kick Boxing – Το θύμα ανακάλεσε τη μήνυση του [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΧΑΛΚΙΔΑΣΕΠΙΘΕΣΗKCIKBOXING

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση ομαδικής επίθεσης σε πατέρα έξω από σχολή kick boxing στην Χαλκίδα από άγνωστα άτομα το βράδυ της Τρίτης 01/02.

Το θύμα στην αρχική του κατάθεση είχε αναφέρει ότι τρία άγνωστα άτομα, του επιτέθηκαν την ώρα που περίμενε έξω από τον Αθλητικό σύλλογο. Μάλιστα ανέφερε εκτός των άλλων ότι αναγνωρίζει τον έναν κατηγορούμενο κατά  99%.

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/02, λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου το θύμα, ανακάλεσε την μήνυσή του αναφέροντας ότι δεν γνωρίζει τον εν λόγω κατηγορούμενο που είχε υποδείξει αρχικώς, με τον κατηγορούμενο (ο οποίος μετά από κατάθεση εγγράφων και τεκμηρίων από τον Δικηγόρο του Αθανάσιο Τάρτη στην έδρα να αποδεικνύεται η μη σχέση με τέτοια περιστατικά) ανέφερε όταν ρωτήθηκε ότι βρισκόταν σε φιλικό σπίτι εκείνη την ημέρα ενώ αμέσως μετά επέστρεψε στην οικία του.

Επίσης ο κατηγορούμενος όταν ρωτήθηκε δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα οπαδικά, ούτε είναι γραμμένος σε κάποιον σύνδεσμο ομάδας. Εν τέλη η έδρα αθώωσε τον τελευταίο για την μια από τις δύο κατηγορίες, ενώ για την δεύτερη η έδρα θα επανέλθει τον Μάρτιο του 2022, αφού πρώτα εξεταστεί το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από το επεισόδιο.

Αποκλειστικές δηλώσεις έδωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου στον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη, τονίζοντας ότι από την έκβαση της σημερινής δίκης καταδεικνύεται ότι εν τέλη ούτε ο εντολέας του, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι φαίνεται να έχουν εμπλοκή στο περιστατικό:

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!