,
Είδηση για: #,# ,# ,#

Ρεκόρ διαταράξεων το βράδυ του Σαββάτου σε Χαλκίδα – Ερέτρια – Ψαχνά – Καστέλλα [ΒΙΝΤΕΟ]

28 Ιουνίου 2020, 9:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ρεκόρ το βράδυ του Σαββάτου στις περιοχές Χαλκίδα, Ψαχνά, Καστέλλα από διαταράξεις. Λόγο της ημέρας, η ομάδα ΔΙΑΣ επισκέφθηκε αρκετές οικίες, καταστήματα και δημόσιους χώρους ώστε να κάνει συστάσεις και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Σημειώθηκαν τουλάχιστον 20 επεμβάσεις της αστυνομίας και στις 3 περιοχές, ενώ σε κάποια σημεία έκαναν επίσκεψη και παραπάνω από 1 φορά για να επαναφέρουν την τάξη.

Σε γνωστό μαγαζί της Ερέτριας, λίγο μετά τις 11:30 σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr υπήρξε συνωστισμός ενώ προκλήθηκε διατάραξη με αποτέλεσμα η αστυνομία λίγη ώρα αργότερα να φτάσει στο σημείο για τα προβλεπόμενα.

Στην έξω Παναγίτσα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ομάδα νέων βρισκόταν εντός του προαυλίου του Ιερού Ναού, όπου χτυπούσαν τις καμπάνες και δημιουργούσαν φθορές με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί και ο συναγερμός του Ναού. Σε λίγο ώρα η ομάδα Ζ στο σημείο ώστε να επαναφέρει την τάξη.

Λίγο μετά τις 12:30 σε οικία της Οδού Χαλκιδικής, υπήρξε ιδιαίτερη φασαρία από μουσική ενώ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στην αστυνομία, η οποία πήγε στο σημείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις όμως επέστρεψαν άλλες τρείς φορές στο ίδιο σημείο για την ίδια διαδικασία. Την ίδια ώρα σε γνωστό Μαγαζί της παραλίας υπήρξε το ίδιο θέμα. Πλησίον της οδός Καρύστου, κοντά στα ΚΤΕΛ σε οικία λίγο μετά τις 3 το βράδυ, προκλήθηκε διατάραξη μετά μουσικής με αποτέλεσμα αρκετοί γείτονες να ενοχληθούν.

Στα Ψαχνά λίγο μετά τις 1 το βράδυ, σε Bar Club λίγο έξω από τα Ψαχνά, προκλήθηκε μεγάλη διατάραξη με αποτέλεσμα εντός λίγης ώρας η αστυνομία να πάει στο σημείο για την προβλεπόμενη διαδικασία ενώ λίγο μετά τις 2 λόγο δυνατής μουσικής σε κεντρικό Cafe Bar η αστυνομία στο σημείο όπου επιβλήθηκαν τα πρόστιμα λόγο της διατάραξης.

Στην Καστέλλα, αν και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι ακριβώς δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά, αυτό δεν τους πτόησε να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μετά μουσικής, κάτι που ενόχλησε αρκετούς κατοίκους με αποτέλεσμα η αστυνομία να επισκεφθεί το σημείο δύο φορές.

Ειδήσεις Ψαχνά

 

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.