Ρεπορτάζ του eviathema.gr – Πως ήταν η προσέλευση των μαθητών στην Βόρεια και Νότια Εύβοια

580576 579094802104010 1827563608 n

Σε συνέχεια των ρεπορταζ του eviathema.gr για την προσέλευση των μαθητών της Γ’ Λυκείου στα σχολεία για την επανέναρξη των μαθημάτων σειρά έχει η Βόρεια και η Νότια Εύβοια, όπου και στις δύο περιπτώσεις ήταν ομαλή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ρεπορτάζ στο Δήμο Χαλκιδέων – Πρωτόγνωρη η επιστροφή των μαθητών της Γ Λυκείου στα σχολεία

Πιο συγκεκριμένα, επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή του ΓΕΛ Μαντουδίου, Κωνσταντίνο Γιαννούλη ο οποίος μας μετέφερε ότι η προσέλευση των μαθητών ήταν ομαλή, με ποσοστό 80%, όμως όπως και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων υπάρχει πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών από τα χωριά, καθώς πραγματοποιούνται μόνο κανονικά δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ και όχι μαθητικά, κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα την επόμενη εβδομάδα στην επιστροφή περισσότερων Μαθητών.

Ενώ η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Αγγελική Ανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά στο eviathema.gr “Στο δήμο μας πήγαν όλα πολύ ομαλά! Κανένα πρόβλημα! Είχαμε σε όλα τα σχολεία από δύο καθαρίστριες για να κάνουν τ σχετική απολύμανση που χρειάζεται και εννοείται αντισηπτικά και ότι άλλο χρειάζεται για την προστασία ήταν διαθέσιμα.
Αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα που θα είναι περισσότερα τα παιδιά”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ικανοποιητική η προσέλευση των μαθητών της Γ Λυκείου – Προβλήματα στις μεταφορές μαθητών από τα Χωριά [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια παρόμοια κατάσταση υπήρχε και στην Νότια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα η προσέλευση των μαθητών στο ΓΕΛ Καρύστου ήταν φυσιολογική με τον προβλεπόμενο αριθμό μαθητών όπως μας δήλωσε η καθηγήτρια κα Δήμητρα Παπαδοπούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ