Ρεσιτάλ μουσικής τέχνης στην Κύμη με εξέχοντες καλλιτέχνες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

κυμη3

Αυτή η εκδήλωση άφησε ένα αποτύπωμα στην Κύμη της Εύβοιας! Ένα πραγματικό Ρεσιτάλ μουσικής τέχνης με το ευφάνταστο έργο που απέδωσαν οι δύο κορυφαίοι σολίστες!

Καθενοί Ευβοίας: Πάνω από 2000 άτομα στο πανηγύρι της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εντυπωσίασε η πολυαναμενόμενη συναυλία το Βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου με τον σπεσιαλίστα στο μπουζούκι Θανάση Πολυκανδριώτη και τον εξαίρετο βιολοντσελίστα Naidin Adrian. Τραγούδησε μοναδικά η Χρύσα Μπελούση, ενώ στο πιάνο συνόδευσε και ολοκλήρωσε το επιτυχημένο σχήμα ο Ανδρέας Βουδούρης.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός τίμησαν με τη παρουσία τους από  την τοπική αυτοδιοίκηση, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου κ. Νίκος Μπαράκος, κ. Γιώργος Κότσαρης, κ. Κωνσταντίνος Δημάς , η Πρόεδρος Νομικού Προσώπου κα Μαρία Σαμαρά – Μπότη, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ζέρβας , καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Μαστροκώστας και κ. Κέκης Κώστας, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Πυργίου κ. Δημήτρης Γιαννακός και η τοπική σύμβουλος Κύμης κα Νίνα Γαλάνη καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού κ.Κώστας Καρτελιάς ο οποίος είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Στην αγκαλιά του Αιγαίου, με την αύρα του να γίνετε η ανάσα,  καθώς το βλέμμα αχόρταγα απολάμβανε το υπέροχο σκηνικό από τον ιστορικό Ρίχτη στο λιμάνι, ο κόσμος τηρώντας όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες αποστάσεις και μέτρα γέμισε τον χώρο που ήταν ειδικά διαμορφωμένος για το Ρεσιτάλ μουσικής τέχνης στην Κύμη. Άφωνοι σχεδόν μαγεμένοι από το θέαμα έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

κυμη7 ΚΥΜΗ6 κυμη5 κυμη4 κυμη3 κυμη2 κυμι

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι της Εύβοιας 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης