Είδηση για: #,#

Ρωσίδα κατάσκοπος “Μαρία Τσάλα”: Το έγγραφο – απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα του Δημοτολογίου Κύμης – Αλιβερίου για την εγγραφή της

24 Μαρτίου 2023, 8:18 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μετά την αποκαλύψεις του eviathema.gr, για το πως έδρασε η Ρωσίδα κατάσκοπος ώστε να εγγραφεί και να αποκτήσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, φέρνει στην δημοσιότητα το έγγραφο απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο αίτημα της υπαλλήλου του Δημοτολογίου, για το αν θα πρέπει να προχωρήσει την εγγραφή.

Η σχέση της με την Εύβοια

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω το 2018 εξέδωσε ληξιαρχική πράξη γέννησης χρησιμοποιώντας τα στοιχεία βρέφους που πέθανε στη γέννα με ημερομηνία γέννησης και θανάτου, Δεκέμβριο του 1991 κάνοντας διαδικασίες για να γίνει δημότης του Δήμου Αλιβερίου στην Εύβοια.

Το eviathema.gr, έφερε στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που χρησιμοποιούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος, από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Πιστοποιητικό Μαρία Τσάλα

Ο δικηγόρος Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος σε συνέντευξη [Δείτε εδώ] στους Δημοσιογράφους Γιάννη Πιταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη δεν θυμόταν αν η Ρωσίδα κατάσκοπος με τα στοιχεία του ονόματος Μαρία Τσάλλα (που αντιστοιχούσαν σε νεκρό βρέφος που γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1991) είχε φιλοξενηθεί από τον ίδιο στο Αλιβέρι, σήμερα σε νεα επικοινωνία του με την εκπομπή θυμήθηκε ότι η γυναίκα του είχε καταθέσει μια υπεύθυνη δήλωση ότι φιλοξενεί την Μαρία Τσάλλα στο σπίτι της.

Ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σωτήρης Μπαρσάκης αποκάλυψε και άλλα θέματα τα οποία είναι προς διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Η υπάλληλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου αρνούνταν να εγγράψει την Ρωσίδα.  Η υπάλληλος έκανε ερώτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών και έλαβε απάντηση πως αν υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει η ενδιαφερόμενη να εγγραφεί.

Δείτε την απάντηση του υπουργείου εσωτερικών με ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου 2018:

maria tsala eggrafo

H υπάλληλος επειδή εξακολουθούσε να δυσπιστεί την έστειλε στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου για το γνήσιο της υπογραφής της.

Ενα από τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν ήταν ενοικιαστήριο σπιτιού στο Αλιβέρι καθώς η υπάλληλος του δήμου δεν αρκούνταν στην υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας. Μετά από ένα μήνα εμφανίστηκε ενοικιαστήριο συμβόλαιο με διεύθυνση σπιτιού στο Αλιβέρι

Οι πιέσεις του κυρίου Λυμπερόπουλου προς την αρμόδια υπάλληλο ήταν συνεχείς (δεν πήγε τυχαία στο δημαρχείο μια μέρα και έφυγε)και της είπε πως θα βρεθεί κατηγορούμενη εάν δεν εγγράψει τη “Μαρία Τσάλλα” στο δημοτολόγιο διότι ήταν δικαίωμά της.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.