Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Κοινότητα Αλιβερίου

κοινοτητα αλιβεριου

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, με καλή διάθεση και πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12/1 στα γραφεία της Κοινότητας Αλιβερίου, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Προκόπιος και το κοινοτικό συμβούλιο (Σταματόπουλος Πέτρος, Τσαβαρή Βιβή, Κότσαρης Γεώργιος, Ντίκα Λιάνα), έκοψαν τη βασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου, κ. Μπαράκου Νικόλαου, των αντιδημάρχων, κ. Στρουμπούλη Γεώργιου, κας Κόλλια-Βότση Σοφίας, κ. Μαστροκώστα Νικόλαου, του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κ. Ζέρβα Γεώργιου, των πρώην Προέδρων της Κοινότητας Αλιβερίου, κ.κ. Φούντα Χρήστου, Παπαδιόχου Γεώργιου (νυν δημοτικός σύμβουλος) και Ξύγγη Γεώργιου, καθώς και του προσωπικού των ΚΕΠ, δημοτολογίου & ληξιαρχείου του δήμου Κύμης-Αλιβέριου.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Κοινότητα Αλιβερίου

Στην αρχή της εκδήλωσης και πριν την κοπή της βασιλόπιτας, η Κοινότητα Αλιβερίου τίμησε τον κ. Φούντα Χρήστο, για την προσφορά του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου και ιδιαίτερα στην Κοινότητα Αλιβερίου της οποίας υπήρξε Πρόεδρος της.

Δήμαρχος και Πρόεδρος, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του με θερμά λόγια για την πορεία του και την προσφορά του στα κοινά, παραδίδοντάς του την τιμητική πλακέτα.

Καλός οιωνός μπορεί να χαρακτιριστεί το γεγονός ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην Κοινότητα Αλιβερίου.

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλες και όλους!

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Κοινότητα Αλιβερίου