Σε Λίμνη, Ροβιές, Αγία Άννα συνέχισε την περιοδεία της η Σοφία Νικολάου

Σοφία Νικολάου

Τις επισκέψεις της σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, συνέχισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, κ. Σοφία Νικολάου.

Μετά την Αιδηψό η κ. Νικολάου μετέβη χθες στη Λίμνη όπου επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο της περιοχής. Συνομίλησε με αστυνομικούς και λιμενικούς οι οποίοι την ενημέρωσαν για όλα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες τους.

Η υποψήφια βουλευτής πήγε στη συνέχεια σε Ροβιές και Αγία Άννα όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής. Η κ. Νικολάου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ειδικά μετά την καταστροφική πυρκαγιά που άλλαξε τη ζωή τους.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, η ανάδειξη των μοναδικών αγροτικών προϊόντων αλλά και η περαιτέρω προβολή του τουρισμού ώστε και το 2023 να επισκεφτούν περισσότεροι Ελληνες και ξένοι τη Βόρεια Εύβοια.

Με τη λήξη της περιοδείας η κ. Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που πηγαίνω στη Βόρεια Εύβοια, διότι βλέπω ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους μετά από τη μεγάλη κρίση που έφερε η πυρκαγιά. Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε ένα γενναίο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της περιοχής, αλλά μπορούν να γίνουν ακόμη πολλά. Και στον τομέα της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας, αλλά και της στήριξης των υπηρεσιών».

nikolaou voreia evia nikolaou limni nikolaou voreia

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Ερέτρια – Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ [φωτο]

Εύβοια: Τροχαίο καραμπόλα στην Ερέτρια – Φορτηγό κατέληξε σε χαντάκι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο ο 22χρονος οδηγός τραυματισμένος

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδέων

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]