Μόνο στο eviathema: “Κόβεται” και άλλος από το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια;

Σε πέντε μέρες ανακοινώνονται τα ονόματα του ψηφοδελτίου και έχουν κλειδώσει μόνο τέσσερα ονόματα συν του Γιάννη Σούρα

ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ

Στο τέλος του μήνα αναμένονται οι ανακοινώσεις των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια αλλά σίγουροι θεωρούνται μόνο τέσσερις υποψήφιοι.

Όπως έχει γράψει αποκλειστικά το eviathema που πρωταγωνιστεί στο πολιτικό ρεπορτάζ της Εύβοιας μέχρι στιγμής έξι ονόματα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο έχουν αρχίσει ήδη και κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς με την ελπίδα της κατάκτησης έδρας τόσο λόγω παράδοσης του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια όσο και λόγω εκλογικού νόμου

Ξανά αναφέρουμε τα ονόματα πάλι με αλφαβητική σειρά για να μην αδικήσουμε κάποιον

-Αλέξανδρος Θεοδώρου (επιχειρηματίας αντιδήμαρχος Κύμης)

-Κατερίνα Καζάνη (Γιατρός πρώην δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας)

-Γιάννης Καλαβρής (δικηγόρος με καταγωγή από τα ψαχνά)

-Γιώργος Μπουραντάς( Μηχανικός πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας δημ.σύμβουλος)

-Θάνος Παλαιολόγος  (δικηγόρος από τη Χαλκίδα)

-Θανάσης Τάρτης (δικηγόρος από τη Χαλκίδα)

Έχουμε ξαναγράψει ότι από αυτούς τους έξι ο ένας θα μείνει απέξω λόγω της συμμετοχής ατόμου από τη βόρεια Εύβοια το οποίο όπως αποκλειστικά αποκαλύψαμε βρέθηκε και είναι ο Γιάννης Σούρας αντιδήμαρχος Ιστιαίας.

Επίσης έχουμε αναφέρει ότι λόγω ποσόστωσης απαιτούνται ακόμα δυο ονοματα γυναικών καθώς από τις τρείς θέσεις μόνο η κυρία Καζάνη εκπροσωπεί το γυναικείο φύλλο.

Αυτό όμως που έντονα συζητιέται το τελευταίο διάστημα είναι ότι μπορεί να κοπεί ένα ακόμα πρόσωπο από το ψηφοδέλτιο για λόγους στρατηγικής και όχι αδυναμίας του προσώπου αυτού να εκλεγεί.

Η παραφιλολογία είναι έντονη και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ όλοι το έχουν τούμπανο και ο «κομμένος»  κρυφό καμάρι!

Μια από τις θεωρίες που ακούγεται είναι ότι το περιβάλλον Ανδρουλάκη ψάχνει πολύ τα βιογραφικά των υποψηφίων και ενδεχόμενες σχέσεις με την Νέα Δημοκρατία φοβούμενο ότι τη επομένη των εκλογών αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία και η κυβέρνηση κρίνεται από δυο τρείς βουλευτές να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο αυτομόλησης στη Νέα Δημοκρατία κανενός βουλευτή που εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ .

Έτσι παρά το γεγονός ότι θεωρητικά έχουν βρεθεί οι έξι από τους Οκτώ , το email για την υποψηφιότητα από το κόμμα έχει σταλεί μόνο σε τέσσερις από τους αρχικά έξι και προσφάτως στον Γιάννη Σούρα.

Επιπλέον στην εκδήλωση που έγινε στη Χαλκίδα με ομιλητή το Νίκο Ανδρουλάκη είχε ζητηθεί από τους υποψήφιους το ποσό των διακοσίων ευρώ στον καθένα για να γίνει μετά η συγκέντρωση σε κλάμπ της Χαλκίδας..

Ωστόσο το χρηματικό αυτό ποσό τελικά ζητήθηκε μόνο από τέσσερα άτομα καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτοί μόνο θεωρούνται απολύτως σίγουροι για την συμμετοχή τους.

Επειδή όμως οι μέρες που απομένουν είναι λίγες και πολλά μέχρι την ανακοίνωση μπορούν να αλλάξουν δεν αναφέρουμε ποιος θα μπει και ποιος θα μείνει έξω για να μην θεωρηθεί ότι επηρεάσαμε την συμμετοχή οιουδήποτε  και θα αναμένουμε τις εξελίξεις που μπορεί να δημιουργήσουν και την μεγάλη έκπληξη!