Σε Στύρα και Νέα Στύρα ο Θανάσης Ζεμπίλης

zemp66

Τη Δημοτική Ενότητα Στυρέων Καρύστου επισκέφθηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφθηκε αρχικά το Δημοτικό Κατάστημα Στύρων, όπου συνάντησε τον δήμαρχο κ. Λευτέρη Ραβιόλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Τζώρτζη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής, με κυρίαρχα τη μεταφορά του λιμανιού Ν.Στύρων και την αξιοποίηση του υφιστάμενου ως τουριστικού αγκυροβολίου, όπως και την ολοκλήρωση της Ε.Ο. Λέπουρα – Κάρυστος, με την κατασκευή του τμήματος Ραπταίοι – Ν.Στύρα – Στύρα, προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Στύρων όπως και τον Λιμενικό Σταθμό Ν.Στύρων, όπου συνάντησε αντίστοιχα τον Διοικητή κ. Κ. Αναγνωστόπουλο, τον Λιμενάρχη κ. Η. Παπαδόπουλο και υπηρεσιακά στελέχη.

Τέλος, ο κ. Ζεμπίλης συνάντησε τους προέδρους κ.κ. Δημήτρη Τζώρτζη και Δημήτρη Τσούλη και μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων Στύρων και Ν.Στύρων, όπως και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Καρύστου κ. Νίκο Δρακόγιαννη.

zemp 2

zemp3

zemp 1 1

zempilis1

zemp10

zemp7