ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ: Επέκταση του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων στην Εύβοια 

sedpeka

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ ανακοινώνει την επέκταση του πρωτοποριακού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων στην επικείμενη περιοχή της Εύβοιας. 

Η εταιρεία ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος στον τομέα της βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων, όντας εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Κατασκευών και Κατεδαφίσεων από τον ΕΟΑΝ. 

Το Σύστημα διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για την αποτελεσματική ανακύκλωση των ΑΕΚΚ, παρέχοντας λύσεις που συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και επιδιώκοντας τη βελτίωση της διαχείρισης των οικολογικών προκλήσεων της ευρύτερης περιοχής. 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ: Επέκταση του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων
ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ: Επέκταση του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων στην Εύβοια  4

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ διαχειρίζεται ετησίως περίπου 2.500.000 τόνους αποβλήτων εκσκαφών και κατεδαφίσεων  αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά της στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των εργασιών εκσκαφής και κατεδάφισης. Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, η εταιρεία ενεργά προστατεύει το περιβάλλον. 

Για το Σύστημα, η Εύβοια αποτελεί στρατηγική περιοχή, καθώς παρατηρείται άνοδος της οικοδομικής δραστηριότητας και υπερβολική παραγωγή ΑΕΚΚ. 

Αντιμετωπίζοντας την περιορισμένη ανακύκλωση και την ανεπαρκή ρύθμιση της διάθεσης αποβλήτων, η ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ αναλαμβάνει τον ρόλο της πρωτοπόρου εταιρείας που προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις με έμφαση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. 

Η εταιρεία αποτελεί πρότυπο στον χώρο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικής ανακύκλωσης για υλικά που προέρχονται από εργασίες κατεδάφισης και εκσκαφής. 

Σε κάθε κατασκευή, η διαχείριση των αποβλήτων αποτελεί βασικό μέλημα

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ: Επέκταση του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων
ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ: Επέκταση του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων στην Εύβοια  5

Με προσήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία αναδεικνύεται ως ο ιδανικός συνεργάτης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλητικών υλικών. 

Επιλέγοντας τη ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ, επιλέγετε όχι μόνο έναν αξιόπιστο σύμβουλο, αλλά και έναν συνεργάτη που μοιράζεται την προσήλωσή σας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία είναι διαθέσιμη να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ότι η συνεργασία θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα για εσάς και το περιβάλλον. 

Εξακολουθείτε να έχετε απορίες για τη διαχείριση των ΑΕΚΚ; Βρείτε όλες τις απαντήσεις στην ιστοσελίδα της ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε., καθώς και στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook