Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:47 το απόγευμα της Πέμπτης (14/8), προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της κεντρικής Εύβοιας.
Σύμφωνα με την τελική, αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Προκοπίου.
Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίστηκε στα 17,3 χιλιόμετρα, γεγονός που εξηγεί γιατί έγινε αισθητός σε αρκετές γύρω περιοχές, όπως το Μαντούδι και η Λίμνη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αναφορές για ιδιαίτερη ένταση.

- Δικαστική ανατροπή στη Χαλκίδα: Μειώθηκε η ποινή 35χρονου από τα 12 χρόνια στα 7για υπόθεση ασέλγειας σε 13χρονη – Όλο το παρασκήνιο της απόφασης
- Θήβα: Χειροπέδες σε δίδυμο «φαντομάδων» – Τους έπιασαν στα πράσα έξω από μίνι μάρκετ
- Μύλοι Καρύστου 1966: Το σπάνιο βίντεο που μας γυρίζει πίσω στην εποχή της αθωότητας
- Θρίλερ στην Πτολεμαΐδα: 54χρονος μαχαίρωσε τον αδελφό του μετά από άγριο καβγά στο διαμέρισμά τους
- Χάος σε πλοίο της γραμμής: Κρατούμενοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Επιχείρησαν να αποδράσουν εν πλω












