Σήμερα η συγκέντρωση της Σοφίας Νικολάου στην Κάρυστο

Σοφία Νικολάου Κάρυστος

Χωριά της Νότιας Εύβοιας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες η κ. Σοφία Νικολάου, με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση που διοργανώνει στην Κάρυστο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Ευβοιώτες που θέλουν να μιλήσουν για τα προβλήματα του τόπου τους και να χαράξουν μια νέα στρατηγική για την επόμενη ημέρα.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια διοργανώνει την τέταρτη συγκέντρωσή της, απόψε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Αμαλίας στην Κάρυστο και στο καφέ Alea.

Η κ. Νικολάου, όπως στη Χαλκίδα, την Ιστιαία και το Αλιβέρι, θα δώσει φωνή στους απλούς πολίτες οι οποίοι θέλουν να μιλήσουν για όσα τους απασχολούν στην καθημερινότητα, αλλά και όσα απαιτούν να γίνουν για να έρθει η ανάπτυξη σε όλο το νομό.

Τα προηγούμενα 24ωρα η κ. Νικολάου επισκέφτηκε τα χωριά: Αλμυροπόταμο, Μεσοχώρια, Πολυπόταμο, Νέα Στύρα, Στύρα,Κάψαλα, Στουπαίοι, Βαρελαίοι, Ραπταίοι, Ρεούζι, Παραδείσι, Μαρμάρι, Κατσαρώνι, Βατήσι, Ριζοβούνι, Καφηρέα, Πλατανιστό και φυσικά την Κάρυστο.

Συνομίλησε με τους κατοίκους σε μια πρώτη επαφή μαζί τους, και τους κάλεσε να έρθουν στη συγκέντρωσή της και να μιλήσουν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

νικολαου καρυστος1

νικολαου καρυστος2

νικολαου καρυστος4