,
Είδηση για: #,#

Σίμος Κεδίκογλου: «Να ενισχυθούν οι δομές του ΕΚΑΒ στη Βόρεια Εύβοια».

5 Ιουνίου 2020, 1:09 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

 

Τη διατήρηση του Σταθμού του ΕΚΑΒ στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και την ενίσχυση των δομών του στην Ιστιαία ζήτησε ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, κατά τη συνάντηση που είχε, σήμερα, με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Σκοπελίτης Δημήτρης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδρύεται Σωματείο Ιδιοκτητών Κυλικείων Ευβοίας

Ο πρόεδρος, δεδομένου του ιδιαίτερα σημαντικού ρόλου του ΕΚΑΒ στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, συμφώνησε για την αναγκαιότητα λειτουργίας του Σταθμού στην περιοχή και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δομών του μέσω των επικείμενων προσλήψεων επικουρικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ.

Ο βουλευτής ζήτησε, παράλληλα, την περαιτέρω ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Μαντουδίου και Ιστιαίας με γιατρούς και νοσηλευτές, έτσι ώστε να διευκολυνθεί το έργο του ΕΚΑΒ. Ο Πρόεδρος και για το συγκεκριμένο ζήτημα συμφώνησε να κάνει παρέμβαση στο Υπουργείο Υγείας μαζί με τον βουλευτή, προκειμένου το ΕΚΑΒ να μπορεί να αντιμετωπίζει άμεσα και να διαχειρίζεται τα έκτακτα και πολύ σοβαρότερα περιστατικά.

Διαβάστε Επίσης

Θανάσης Ζεμπίλης στη Βουλή: Οι φυλακές Χαλκίδας εξεμέτρησαν το ζην

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Δεμερτζής, δημοσιογραφική μορφή της Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί ο Ευβοϊκός ΓΑΣ από Τρίτη 9 Ιουνίου

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.