Η Σοφία Νικολάου έδωσε το λόγο στους πολίτες

22 Δεκεμβρίου 2022, 5:33 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σοφία Νικολάου Ιστιαία

Αν κάποιος κάνει περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια, στις καμένες περιοχές, στα κατεστραμμένα δάση και μιλήσει με τους ανθρώπους, μπορεί να μάθει πολλά. Σίγουρα θα μάθει όλα όσα έγιναν για την αναγέννηση της περιοχής, αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Θα μάθει, όμως, ότι οι πολίτες της Βόρειας Εύβοιας χρειάζονται πολιτικούς για να τους ακούσουν, για να τους βρουν λύσεις στα προβλήματα, για να αγωνιστούν γι’ αυτούς, όπου και όποτε χρειάζεται κάτι που η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, η κυρία Σοφία Νικολάου, κατάφερε να κάνει το βράδυ της Τετάρτης.

Οργάνωσε μια ακόμη συγκέντρωση πολιτών της περιοχής και να τους έδεσε το λόγο ώστε να ακουστούν και φυσικά να συνομιλήσει μαζί τους σε έναν ανοικτό και σοβαρό διάλογο.

νικολαου ιστιαα4

Εκεί που κάποιοι δεν μπορούν ούτε καν να πάνε γιατί αποδοκιμάζονται, η υποψήφια βουλευτής συγκέντρωσε κόσμο, τους συστήθηκε και τους άκουσε να μιλούν για τον τόπο τους μετά τη μεγάλη καταστροφή.

νικο3

Η συζήτηση, μαθαίνουμε ήταν θερμή, ο κόσμος αγκάλιασε ένα νέο πρόσωπο που ήρθε στην περιοχή τους και τους μίλησε με ειλικρίνεια, ήταν ανθρώπινη και δεν ήταν «στημένη». Δεν πήγε δηλαδή για να απαγγείλει έναν ξύλινο πολιτικό λόγο και να σηκωθεί να φύγει. Εμεινε εκεί και άκουσε όλα τα προβλήματα. Για τις κακές οδικές υποδομές, για την ελλιπή ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή φροντίδα, για τα σχολεία, για τις δουλειές τους.

νικολαου ιστια3

Και είδαμε με χαρά να παρευρίσκονται νοσοκόμοι, πυροσβέστες, εκπαιδευτικοί, κτηνοτρόφοι, συκοπαραγωγοί και επιχειρηματίες της περιοχής.

νικολαου ιστιαια2

Ηταν η δεύτερη συγκέντρωση της κ. Νικολάου, μετά από τη Χαλκίδα και όπως λέει και η ίδια θα συνεχίσει να κάνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Εύβοιας.

νικολαουιστιαια

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.