Η Σοφία Νικολάου επισκέπτεται ένστολους στην Βόρεια Εύβοια

ΝΙΚΟΛΑΟΥ2

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες της στην Εύβοια η Σοφία Νικολάου. Η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη της υποψηφιότητάς της στην Εύβοια, έχει καθημερινές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Η κ. Νικολάου επισκέφτηκε χθες την πληγωμένη από τις καταστροφικές πυρκαγιές Βόρεια Εύβοια και είχε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, με πυροσβέστες, αστυνομικούς και άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας και συνομίλησε με τον διοικητή, κ. Κώστα Μαραγιάννη και με πυροσβέστες. Η υποψήφια Βουλευτής συζήτησε για το θέμα της βελτίωσης του κτιρίου που στεγάζει την Υπηρεσία και την ανάγκη ανανέωσης του στόλου που χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες στη μάχη που δίνουν με τις φωτιές, ενώ τέθηκε και το θέμα της ενίσχυσης της δύναμης της περιοχής με προσλήψεις προσωπικού.

Στο Λιμεναρχείο Αιδηψού, η κα. Νικολάου συνομίλησε με τον υπολιμενάρχη, Χάρη Καραπαναγιώτη, ο οποίος της παρουσίασε τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η υπηρεσία του.

Τέλος, είχε συνάντηση στο Αστυνομικό Τμήμα με τον διοικητή κ. Δημήτρη Τρίγκα, όπου το θέμα της συνομιλίας ήταν επίσης η ανάγκη στέγασης των αστυνομικών σε καλύτερο κτίριο.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση που είχε η Σοφία Νικολάου με τον δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά. Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν το δήμο και την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσής του, προκειμένου να κλείσουν οι πληγές που άφησε η περσινή πυρκαγιά. Μετά τη συνάντηση η κα. Νικολάου ξεναγήθηκε από τον κ. Κοτζιά στα Λουτρά Αιδηψού και στο Σινέ Απόλλων, του οποίου η οθόνη ζωντάνεψε εχθές για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό.

Νικολάου Κοτζιάς

Νικολάου Καραπαναγιώτης

Νικολάου Τρίγκας