Είδηση για: #

Η Σοφία Νικολάου τίμησε τον Σύλλογο Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων

30 Ιανουαρίου 2023, 1:56 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σοφία Νικολάου Sofia Nikolaou

Στην κορυφή της ατζέντας της υποψήφιας βουλευτού Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, κ. Σοφίας Νικολάου βρίσκονται, όπως είναι φυσικό, τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες του νομού.

Και δεν μας εκπλήσσει η συχνή παρουσία της κ. Νικολάου σε εκδηλώσεις που οργανώνουν Σύλλογοι και Σωματεία Γυναικών από κάθε γωνιά της Εύβοιας.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής φιλοδοξεί να δώσει μάχες στην κεντρική πολιτική σκηνή για να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό συναντά συχνά γυναίκες και συνομιλεί μαζί τους για όλα. Την είδαμε και στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων που έγινε στο Γυμνό.

Η κ. Νικολάου βρέθηκε εκεί για να τιμήσει έναν Σύλλογο ο οποίος λειτουργεί για περισσότερα από 40 χρόνια κι έχει προσφέρει πολλά με τις δράσεις που υλοποιεί. Όχι μόνο για την ενίσχυση των γυναικών που έχουν ανάγκη, αλλά και για την ανάδειξη των τοπικών παραδόσεων και των προβλημάτων που έχει ο δήμος Ερέτριας.

«Χάρηκα πολύ που βρέθηκα σ’ αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Οι γυναίκες του Συλλόγου είναι εκπληκτικές, μας γεμίζει αισιοδοξία η δραστηριότητά τους. Εύχομαι να συνεχίσουν να προσφέρουν, όπως μόνον αυτές ξέρουν. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους», δήλωσε η κ. Νικολάου.

ΒΙΝΤΕΟ

nikolaoiy345

nikolaouy2

nikolaouy1

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.