in ,

Σόγια Ελλάς: Έκανε δωρεά 17 tablet σε μαθητές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την Τηλεκπαίδευση

Δωρεά Ταμπλετ Σογια Ελλάς

Συνολικά 17 tablet έκανε δωρεά σήμερα η εταιρία ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ σε μαθητές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με αφορμή την τηλεκπαίδευση που κάνουν στα σχολεία.

Ψαχνά Ευβοίας: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

Τα tablet παραδόθηκαν στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς θα δοθούν αναλογικά στους διευθυντές των σχολικών μονάδων οι οποίοι θα τα διαθέσουν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη ενώ θα επιστραφούν και πάλι στα σχολεία στο τέλος της χρονιάς…

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά…

Η Εταιρεία ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας, προέβει σήμερα στην δωρεά 17 Tablet για διάθεση στους μαθητές του Δήμου μας με σκοπό την υποβοηθήσει τους στην διαδικασία της Τηλεκπαίδευσης. Από πλευράς Δήμου αποφασίσαμε να διατεθούν αναλογικά, οι εν λόγω συσκευές, στους Διευθυντές των Γυμνασίων και του Λυκείου οι οποίοι και θα μεριμνήσουν για την περαιτέρω κατανομή (επι δανεισμω) όπως αυτοί θα αξιολογήσουν τις ανάγκες των μαθητών τους. Με το πέρας της Σχολικής χρονιάς τα tablet θα επιστραφούν στις Διευθύνσεις των Σχολείων ως περιουσιακά στοιχεία τους.
Ευχαριστούμε Θερμά, την Διοίκηση της εταιρίας ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για την ευγενική αυτή χειρονομία η οποία για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία της για τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου του Δήμου μας και την εξαίρετη διάθεση συνεργασίας και αρωγής σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Γιώργος Ψαθάς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Σωτήρης Μπαρσάκης

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *