,

Σόγια Ελλάς: Έκανε δωρεά 17 tablet σε μαθητές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την Τηλεκπαίδευση

19 Νοεμβρίου 2020, 11:43 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Δωρεά Ταμπλετ Σογια Ελλάς

Συνολικά 17 tablet έκανε δωρεά σήμερα η εταιρία ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ σε μαθητές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με αφορμή την τηλεκπαίδευση που κάνουν στα σχολεία.

Ψαχνά Ευβοίας: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς

Τα tablet παραδόθηκαν στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς θα δοθούν αναλογικά στους διευθυντές των σχολικών μονάδων οι οποίοι θα τα διαθέσουν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη ενώ θα επιστραφούν και πάλι στα σχολεία στο τέλος της χρονιάς…

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά…

Η Εταιρεία ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στον Δήμο μας, προέβει σήμερα στην δωρεά 17 Tablet για διάθεση στους μαθητές του Δήμου μας με σκοπό την υποβοηθήσει τους στην διαδικασία της Τηλεκπαίδευσης. Από πλευράς Δήμου αποφασίσαμε να διατεθούν αναλογικά, οι εν λόγω συσκευές, στους Διευθυντές των Γυμνασίων και του Λυκείου οι οποίοι και θα μεριμνήσουν για την περαιτέρω κατανομή (επι δανεισμω) όπως αυτοί θα αξιολογήσουν τις ανάγκες των μαθητών τους. Με το πέρας της Σχολικής χρονιάς τα tablet θα επιστραφούν στις Διευθύνσεις των Σχολείων ως περιουσιακά στοιχεία τους.
Ευχαριστούμε Θερμά, την Διοίκηση της εταιρίας ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, για την ευγενική αυτή χειρονομία η οποία για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία της για τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου του Δήμου μας και την εξαίρετη διάθεση συνεργασίας και αρωγής σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Γιώργος Ψαθάς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.