ΣΟΚ στην Χαλκίδα: Γνωστή δικηγόρος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην μέση του δρόμου

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Στιγμές σοκ πέρασε η Χαλκιδέα δικηγόρος Πηνελόπη Μωραϊτίδου, το βράδυ της παρασκευής όταν φεύγοντας από το γραφείο της το οποίο διατηρεί στο κέντρο της Χαλκίδας με σκοπό να πάει στο αυτοκίνητο το οποίο είχε σταθμευμένο κοντά, έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άγνωστο άνδρα με κουκούλα…

Η κα. Μωραϊτίδου, αμέσως μετά το συμβάν τηλεφώνησε στο κέντρο της Αστυνομίας ενώ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σήμερα πρωί Κυριακής, πήγε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ώστε να καταθέσει σχετική μήνυση.

Διαβάστε την ανατριχιαστική περιγραφή του συμβάντος την οποία ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ την ίδια ημέρα:

Προσοχή !

Έφυγα χθες έντεκα κ τέταρτο από το Γραφείο μου, στην Ερμού κ Αβάντων. Ήμουν από το πρωί, φορούσα ένα σακίδιο στην πλάτη, κ κρατούσα μια τσάντα με ψώνια. Ανέβηκα την Μπαλαλαίων, κ έφθασα στην Κώτσου, με τα πόδια. Είχε αυξημένη κίνηση αυτοκίνητων η Κωτσου, γιατί ήταν Σαββατόβραδο.

Δεν κατάλαβα να με ακολουθεί κάποιος.

Μόλις έφθασα στην Κωτσου, έστριψα δεξια, ειχα παρκαρει το όχημα μου εκεί δεξιά, που εχει χώρο για τρια αυτοκινητα. Το δικο μου ηταν το μεσαιο. Πλησιάζοντας στην Κωτσου, είδα οτι στο ακριανό σταθμευμένο διπλα μου αυτοκίνητο ο οδηγός καθόταν μέσα. Την ωρα που πλησίασα στην πορτα του οδηγου του δικου μου αυτοκινήτου, κ πάω να βάλω το κλειδί στην πόρτα, έχοντας σακιδιο στην πλάτη κ τσαντα στο αριστερό χέρι κ ενω ειμαι ανάμεσα στο κενο των δυο σταθμευμένων οχημάτων νιώθω καποιον να όρμα πανω μου απο πισω μου, να με τραβά απο τα χερια μου προς το μερος του κ να ακουμπά τα γεννητικά του όργανα στους γοφούς μου …. Αστραπιαία γύρισα να τον δω ηταν ενα μαύρο πράγμα είδα ένα κοντό λεπτο μαυροντυμένο πράμα με κουκούλα….δεν ειδα πρόσωπο, μια μαυριλα. Οχι πάνω από ένα εξήντα πέντε, κοντός κ λεπτός ….απο τον τρόπο που με τράβαγε με έριξε κατω, μου χύθηκαν τα πράγματα, τραυμάτισα το χερι μου, το δεξι, κ φοβήθηκε κ εφυγε τρέχοντας …

Φώναζα κ βγηκε ο οδηγος απο διπλα που μαλλον δεν ειχε αντιληφθεί την επίθεση, κ με ρώτησε τι επάθα ….τον ειχε δει, μου ειπε οτι του φάνηκε δεκαπεντάχρονος κ έκανε κινήσεις στο παντελόνι του (θώπευε τα γεννητικά του όργανα) περπατώντας …πιστεύω οτι ηταν μικρος γιατι ηταν κοντός, φορούσε αυτά τα φούτερ που φορούν οι έφηβοι, ηταν γρήγορος στις κινήσεις του, οχι δυνατος, κ εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Το κατήγγειλα, κάλεσα το εκατό πήγα στο νοσοκομείο Μετα .

Αύριο θα πάω στην Ασφάλεια.

Χθες αυτο κυκλοφορούσε στην πλατεία της αγορας. Το μόνο σίγουρο οτι επιτέθηκε κ σε άλλες κ θα επιτεθεί ξανα. Εγώ κάλεσα το εκατο, ήρθαν δυο αστυνομικοί, αύριο θα υποβάλω μήνυση, κατέγραψα τη σωματική μου βλάβη στο νοσοκομείο. Εχω τον αριθμο του μάρτυρα που τον είδε . Ειδοποιήστε την Αστυνομια …μην το αφήσετε ετσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ήμουν η μονη.

Και βεβαίως προσοχή ….

Γεμίσαμε αθλιότητα

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Λαυράκι” από την Ομάδα Ασφαλείας στα Ψαχνά – 53χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του με ναρκωτικά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Δροσιά Χαλκίδας

Χαλκίδα: Έκρυβε στο σπίτι χασισόδεντρο – Στο αυτόφωρο μετά από ντου της Ασφάλειας

Εύβοια – Θρήνος στην Ερέτρια για τον χαμό 45χρονου πρώην Αντιδημάρχου

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις