ΣΟΚ στην Ερέτρια: 55χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από αδέσποτα – Παραλίγο να χάσει το πόδι της [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Άγρια Επίθεση Σκυλιών Ερέτρια

Άγρια επίθεση από αδέσποτα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.45 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Νέα Ερέτρια της Εύβοιας.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Υπάλληλος του ΟΣΕ έπεσε από τις υπηρεσιακές σκάλες του σταθμού των τρένων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr η 55χρονη Γαλλίδα Natali Ntougre επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μια κατάκοιτη γυναίκα την οποία πρόσεχε στην οικία της ώστε να της μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης.

Το θύμα της επίθεσης κατά την έξοδο της από την οικία δέχθηκε άγρια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά με αποτέλεσμα να της κόψουν ολόκληρο κομμάτι σάρκας από το πόδι της αποφέροντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Η 55χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της ώστε να σπεύσει στο σημείο και να την βοηθήσει. Άμεσα ο άνδρας επικοινώνησε εκείνη την στιγμή με τον Δήμο Ερέτριας για την μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο Χαλκίδας όμως προς μεγάλη έκπληξη έλαβε αρνητική απάντηση αν και πρόσφατα έγινε “Προμήθεια ενός βενζινοκίνητου επιβατικού αυτοκινήτου περίπου 900 κυβικών , πέντε θέσεων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” του Δήμου Ερέτριας”.

Ο άνδρας απελπισμένος μετέφερε την πρώην σύζυγό του σχεδόν λιπόθυμη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτήν την ώρα ενώ οι γιατροί της έκαναν αρκετά ράμματα στο πόδι…

Ερέτρια Άγρια Επίθεση

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο