Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων: Στήριξη στο δικαίωμα στην εργασία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

ΛΑΡΚΟΣΩΜΑΤΕΙΟΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων, με θέμα Στήριξη στο δικαίωμα στην εργασία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ….

Αναλυτικά το κείμενο:

Στην παρούσα χρονική στιγμή όπου η τιμή του σιδηρονικελίου έχει φτάσει στο ζενίθ, όπου και θα παραμείνει ή και αυξηθεί και άλλο στα επόμενα χρόνια, κυρίως λόγω της αύξησης των ηλεκτρικών οχημάτων, η κυβέρνηση σε ένα κρεσέντο αναλγησίας και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας χαρίζει τον μονοπωλιακό παραγωγό του κλάδου εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό θέλει να παραδώσει το «μαγαζί» καθαρό από τα βάρη του και ως βάρη χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους, ενώ ταυτόχρονα και κατά παράβαση κάθε πολεοδομικής νομοθεσίας, με ειδική διάταξη νομιμοποιεί κάθε κατασκευή που έως σήμερα χαρακτηριζόταν αυθαίρετη και χρέωνε την επιχείρηση με αλλεπάλληλα πρόστιμα.

Μπροστά σ’ αυτήν την πρωτοφανή και ανήθικη επίθεση κατά του δημόσιου πλούτου, κατά των εργαζόμενων και των οικογενειών τους το Σωματείο των Εργαζόμενων του Δήμου Χαλκιδέων συντάσσεται με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και θα συμπορευθεί μαζί τους στους αγώνες που οι καιροί τους προσκαλούν.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.