dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από παράσυρση

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας το πρωί της Τετάρτης, 13 Μαΐου. Στη Λεωφόρο Μακαρίου, σημειώθηκε παράσυρση ανηλίκου από ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο οδηγούσε ένας 42χρονος άνδρας. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί πλήρως, το αυτοκίνητο παρέσυρε τον έφηβο, ο οποίος βρισκόταν στο οδόστρωμα. Η κινητοποίηση των αρχών και του ΕΚΑΒ υπήρξε άμεση, καθώς η σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέστησε σαφές ότι ο τραυματισμός ήταν ιδιαίτερα σοβαρός.

lYSIS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: Εμφάνιση λύκων στη Βρύση – Κατασπάραξαν σκύλο δίπλα στο δρόμο

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και λόγω της φύσης των τραυμάτων του, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η διακομιδή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο ανήλικος νοσηλεύεται πλέον σε ειδική πτέρυγα, όπου οι ιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.

Την ευθύνη για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Χαλκίδας. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού διενεργούν ενδελεχή προανάκριση, συλλέγοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητώντας τυχόν οπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις που μπορεί να έχει καταγράψει τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ετικέτες: Τροχαίο Χαλκίδα
Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.