,

Σπουδαία γιορτή για τα τοπικά προϊόντα Κύμης αυτό το Σαββατοκύριακο

18 Ιουλίου 2020, 11:07 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε οπωσδήποτε στην Κύμη Ευβοίας! Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερης σημασίας γιορτή στην κεντρική πλατεία του γραφικού αυτού, πανέμορφου τόπου! “Γιορτάζουν” τα τοπικά προϊόντα τα οποία είναι και αρκετά και σπουδαία αφού τα περισσότερα εκτός από την εξαιρετική γεύση τους έχουν να προσφέρουν και ευεργετήματα για την υγεία μας.
Η Τοπική κοινότητα της Κύμης είχε την ιδέα αλλά και την επιμέλεια της διοργάνωσης με πρωτεργάτες δυο εξαιρετικές συμβούλους, την κα Νίνα Γαλάνη και την κα Κατερίνα Κουτέλου.
Όπως οι ίδιες σημειώνουν ….

Μεγάλη δικαίωση για τον Νίκο Αγγελή, συνεργάτη του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου

“Η Κύμη έχει πολλά χαρίσματα , όπως την υπέροχη φύση της,το Αιγαίο πέλαγος που την αγκαλιάζει, αλλά και ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από τα υπέροχα Τοπικά της προϊόντα, όπως τα Π.Ο.Π. σύκα της, παγκοσμίως γνωστά, το μέλι της, τα αμυγδαλωτά της, τον πασίγνωστο μπακλαβά, τον Τραχανά, τα Τυροκομικά της προϊόντα και άλλα πολλά…
Είναι ευκαιρία λοιπόν αυτό το διήμερο , το Σάββατο 18 Ιουλίου και την Κυριακή 19 Ιουλίου, από τις 20:00 ως τις 23:00, να έρθετε στην Πλατεία της Κύμης, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε όλα αυτά τα καλούδια μας..!!!!
Μια διήμερη “γιορτή” για τα Τοπικά προϊόντα της Κύμης, που θα πρέπει να γίνει θεσμός…!
Σας περιμένουμε….!”

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.