Σπουδαία κίνηση στο ΚΕΦΙΑΠ: Μετά από συνεργασία του Νοσοκομείου και του ΚΥ Χαλκίδας επαναλειτουργεί πλέον η μοναδική στην Στερεά Ελλάδα πισίνα υδροθεραπείας

ΚΕΦΙΑΠ_ΠΙΣΙΝΑ

Ένα πολύ σπουδαίο βήμα έγινε σήμερα για την περιοχή της Χαλκίδας και όλης της Εύβοιας στο Κέντρο Αποκατάστασης και διατομεακό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, ΚΕΦΙΑΠ όπου επαναλειτουργεί πλέον η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα υδροθεραπείας.

Πρόκειται για μια παροχή με πολλαπλά οφέλη σε ασθενείς με κινητικά και νευρολογικά προβλήματα ενώ είναι η μοναδική δημόσια πισίνα θεραπευτικής κολύμβησης σε λειτουργία στην Στερεά Ελλάδα .

Πότε επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού – Όλα τα παραθυράκια

Σε αυτό συνέβαλλαν, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Κος Χατζημαργαριτης , η Διευθύντρια του Κ.Υ Χαλκίδας Κα Μαραγιάννη , η οποία σε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου διέθεσε την εξειδικευμένη φυσιοθεραπεύτρια σε υδροθεραπεία κ. Μπαλατσού για το σκοπό αυτό.

Επίσης το προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ που πρόθυμα πλαισίωσε την παροχή αυτή υπό την Επιστημονική Εποπτεία της Φυσιάτρου Κας Παπαδάκη και την διοικητική υποστήριξη της Προϊστάμενης Γραμμ. Εξωτερικών Ιατρείων Επειγόντων Περιστατικών και ΚΕΦΙΑΠ του Νοσοκομείου, Κας Ειρήνης Λαλανίτη.

ΚΕΦΙΑΠ

ΕΚΤΑΚΤΟ – 63χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας – Νεκρός Βρέθηκε από το Λιμενικό

Ψαχνά Ευβοίας: Αυτόφωρο και πρόστιμο σε ιδιοκτήτης καταστήματος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας

Χαλκίδα Ευβοίας: Πανικός με κορονοπάρτυ 20 ατόμων στην Χαραυγή το βράδυ της Κυριακής

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο