Σπύρος Πνευματικός: Αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά διεκδικεί λύσεις για την Εύβοια

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 1

Για το ήθος, τη σοβαρότητα και τη διακριτικότητά με τη οποία προσεγγίζει την πολιτική και τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες ξεχωρίζει ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, έχοντας ως στόχο όχι την προσωπική του προβολή και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, αλλά την επίλυση προβλημάτων με τα οποία τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν είχαν την πραγματική διάθεση να ασχοληθούν.

Γνωρίζοντας την ευθύνη, που έχει αναλάβει από τη στιγμή που οι συμπατριώτες του τον εμπιστεύθηκαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους, κατάφερε, ξεχωρίζοντας για το προσωπικό του ήθος, να δημιουργήσει με τους συμπατριώτες του ακόμα πιο ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης, σεβασμού και εκτίμησης.

Με την ίδια επιμονή και σταθερότητα και χωρίς να αυτοπροβάλλεται στέκεται δίπλα στους Ευβοιώτες. Αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά διεκδικεί λύσεις με συνεχείς επαφές στα αρμόδια Υπουργεία.

Για τον Σπύρο Πνευματικό, που έχοντας μία επιτυχημένη καριέρα στην Ιατρική και το Πανεπιστήμιο αποφάσισε το 2019 για πρώτη φορά ν’ αποδεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, προσωπικό στοίχημα ήταν και είναι να μπορέσει να προσφέρει από μία νέα θέση στον τόπο του ό, τι μέχρι σήμερα έχει στερηθεί, να καταφέρει ν’ αποκτήσει η Εύβοια ισχυρή θέση.