Σπύρος Πνευματικός: Διεκδικούμε την ψήφο πρώτα για τη Νέα Δημοκρατία

Σπύρος Πνευματικός ΔΗΜΤΟ Καρύστου

Τη σημασία που έχουν οι επικείμενες εκλογές για την τύχη της χώρας τόνισε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Καρύστου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στα Νέα Στύρα, παρουσία του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστου Τριαντόπουλου.

Ο βουλευτής, αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, στάθηκε, ιδιαιτέρως, στην κρίσιμη περίοδο που έχουν να διανύσουν μέχρι τις εκλογές, προτρέποντας όλα τα στελέχη, συσπειρωμένα, να δώσουν τη μάχη για να διεκδικήσουν, πρωτίστως, την ψήφο για τη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκηγια να συνεχίσει το έργο της και δευτερευόντως να διεκδικήσουν την ψήφο προσωπικά για τους ίδιους.

Είναι σημαντικό, όπως τόνισε – μεταξύ άλλων – οι πολίτες, να συγκρίνουν την τετραετία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, χωρίς, βέβαια, να ξεχνάνε και τις πρωτοφανείς κρίσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πετύχουμε τη δεύτερη τετραετία για τη Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει την προσπάθεια να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών»

Ο Σπύρος Πνευματικός επεσήμανε στη συνέχεια, πως το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που ήδη έχουν διαπιστώσει οι πολίτες, εφόσον αυτή την τετραετία η χώρα κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι το πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει συνέχεια και σταθερότητα.

IMG 3437

IMG 3418

IMG 3423

IMG 3416

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης