Σπύρος Πνευματικός: Η Κυβέρνηση στηρίζει τις επιχειρήσεις εστίασης

Μάκης Βορίδης Σπύρος Πνευματικός

Ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Ευβοίας «Ο Ξένιος Ζεύς» την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, στη Χαλκίδα.

Ο βουλευτής εκτός από τις ευχές που αντάλλαξε με τους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά, δήλωσε τη στήριξή του στους καταστηματάρχες της εστίασης, ενός κλάδου που έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία και που είναι σημαντικό να ενισχυθεί και να προστατευθεί ως βασικός πυλώνας της τοπικής οικονομίας. Όπως, άλλωστε, επισημάνθηκε η στήριξη της επιχειρηματικότητας και δη του κλάδου της εστίασης είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην κρίσιμη προεκλογική περίοδο και όπως επισημάνθηκε – επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και δεδομένο απ’ όσα έχουν γίνει κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία- έχει μεγάλη σημασία να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδυναμίας για να μπορέσει να συνεχιστεί το κυβερνητικό έργο και να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο ο 22χρονος οδηγός τραυματισμένος

Οι «χυλόπιτες» από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πάνε σύννεφο προς τους επίδοξους δημάρχους

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

Εύβοια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Χαλκίδα με 6 προσαγωγές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών