Σπύρος Πνευματικός: “Πρέπει να αφουγκραστούμε τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών”

Σπύρος Πνευματικός

Την ανάγκη να ασχοληθούν με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες και να δώσουν λύσεις στα απλά ζητήματα, που, όμως, έχουν μεγάλη σημασία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόνισε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κατά τη σημερινή σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, πρώτο σταθμό της περιοδείας του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κοντάδάκη στην Εύβοια.

Ο βουλευτής σημείωσε – μεταξύ άλλων – πως τα βασικά έργα υποδομής, που ήδη δρομολογούνται είναι τεράστιας σημασίας, ωστόσο, αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει τους πολίτες είναι τα έργα και οι παρεμβάσεις σε τομείς, που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα και με τη βελτίωση της ποιότητα ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, όπως σημείωσαν από την πλευρά τους ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κονταδάκης εντάσσονται οι περιοδείες που πραγματοποιούν σε όλη τη χώρα, με την επίσκεψη στην Εύβοια να είναι η πρώτη εκτός Αττικής, να καταγράψουν, δηλαδή, τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και να συμβάλλουν όλοι μαζί στο να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν τα προβλήματα των πολιτών, σχεδιάζοντας, παράλληλα, το κυβερνητικό πρόγραμμα για την Ελλάδα του 2030. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι σημαντικό, επίσης, να αναδειχθεί το μέχρι σήμερα κυβερνητικό έργο και να γίνει σε σύγκριση με το τι συνέβαινε και τι είχε υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Σπύρος Πνευματικός

Σπύρος Πνευματικός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News