Σπύρος Πνευματικός: Συνάντηση με Υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας στο Στρατόπεδο «ΠΗΛΙΚΑ»

YPETHA 020720

Ο Βουλευτής Ευβοίας  της ΝΔ, κ. Σπύρος Πνευματικός συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Νίκο Παναγιωτόπουλο προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας στο Στρατόπεδο «ΠΗΛΙΚΑ Ι.» και συγκεκριμένα τη διάθεση 2-3 στρεμμάτων από τα 54 που είναι όλη η έκταση του στρατοπέδου για το σκοπό αυτό.

 Έρχεται η αποκάλυψη των ΜΜΕ της Εύβοιας που εξαπάτησαν το Δημόσιο – Την προσεχή εβδομάδα η λίστα με τα ποσά για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Με το τρόπο αυτό όχι μόνο θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου αλλά θα αποσυμφορηθούν και οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, που αυτήν τη στιγμή στεγάζονται στο κέντρο της πόλης σε πολύ μικρό χώρο.

Ο Υπουργός αντιμετώπισε θετικά το αίτημα που μετέφερε ο Βουλευτής και δεσμεύτηκε να το εξετάσει άμεσα. Ο κ Πνευματικός ευχαρίστησε τον Υπουργό και στη συνέχεια ενημέρωσε για την εξέλιξη του θέματος τον Διοικητή της Πυροσβεστικής του νομού Ευβοίας.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι της Εύβοιας 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης