Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας

επιμελητηριο 1
ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην Έδεσσα, παραβρέθηκαν συμμετέχοντας στις εργασίες της, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης, η Εκπρόσωπος του Φορέα στην ΚΕΕΕ, κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και ο Εκπρόσωπος στην Θεματική Επιτροπή της ΚΕΕΕ για τον Πτωχευτικό Νόμο, κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου, παρουσία Εκπροσώπων από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, αλλά και Εκπροσώπων Θεσμικών Φορέων.

Τις εργασίες χαιρέτισε ο Yπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τις τίμησαν δε, με την παρουσία τους – μεταξύ άλλων – ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης αναφέρθηκε αναλυτικά – μεταφέροντας τον παλμό και τις προτάσεις των Επιμελητηρίων της χώρας – στις προτεραιότητες τις οποίες πρέπει να θέσει η νέα κυβέρνηση, ώστε να διασφαλιστεί η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας και η ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

επιμελητηριο

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ