Στη Βόρεια Εύβοια ξανά ο Σπύρος Πνευματικός

pnevmatikos3

Τη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε ξανά ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός, στο πλαίσιο των περιοδειών του στο νομό.

Αρχικά, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Συκοπαραγωγών του Ταξιάρχη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Στολίδη και μέλη του Συνεταιρισμού, καθώς και με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού Γεωργία Κωνσταντάνγκα.

Συζητήθηκαν τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξη των συκοπαραγωγών απέναντι στις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και των φυσικών καταστροφών, μέτρα στα οποία είχε συμβάλει και ο κ. Πνευματικός, με αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς.

«Τα σύκα Ταξιάρχη είναι ένα εμβληματικό προϊόν της Εύβοιας, με διεθνή αναγνωρισιμότητα και μεγάλες προοπτικές για την τοπική οικονομία και είναι σημαντικό να στηριχθεί» τόνισε ο κ. Πνευματικός.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός έκανε βόλτα στον Ταξιάρχη, συνοδευόμενος και από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού κ. Αγγελή Μισιρλή, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ επισκέφθηκε και τον Πύργο.

Τέλος, ο κ. Πνευματικός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τη διαχείριση της Πανδημίας και των επιπτώσεών της Ανδρέα Τοουλιά, ξεναγήθηκε στους χώρους του ΚΥ και συζήτησε με τους γιατρούς και το προσωπικό για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς και για το σχέδιο της κυβέρνησης για την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.

pnevmatikos8

pnevmatikos76

pnevmatikos5

pnevmatikos4

pnevmatikos2

pnevmatikos 1