dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Στην Κύμη η 7η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας 

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου, Νίκου Μπαράκου, την οποία αποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Ν. Σουλιώτη και όλο το διοικητικό συμβούλιο, η 7η συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, θα διεξαχθεί στην Κύμη.  

Ειδικότερα θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Kymi Palace Hotel, στην Παραλία Κύμης. 

lYSIS

Στην εν λόγω συνεδρίαση, κατά βάση, θα συζητηθούν τα ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.  

«Είναι η πρώτη φορά που η ΠΕΔ θα συνεδριάσει στον τόπο μας και αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τις ομορφιές της περιοχής μας και ταυτόχρονα να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν», τόνισε ο κ. Μπαράκος. 

Ετικέτες: Κύμη
Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.