Είδηση για: #

Στο έλεος τα Ψαχνά Ευβοίας: Kαταγγελία για κατσαρίδες, αδέσποτα και σκουπίδια

24 Σεπτεμβρίου 2021, 1:42 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Εν έτη 2021 και εν μέσω πανδημίας δεχόμαστε καθημερινά καταγγελίες για πολλά και διαφορετικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Καταλαβαίνουμε, βέβαια, ότι ο δήμος είναι από τους μεγαλύτερους σε έκταση στην Ελλάδα και πρέπει να καλύψει πολλά χωριά και κοινότητες με ελάχιστα μηχανήματα και προσωπικό που δεν επαρκεί για όλη την έκταση του δήμου.

Συγκεκριμένα δεχτήκαμε  καταγγελία αναγνώστη με βίντεο για την κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικό σημείο στην πόλη των Ψαχνών, καθώς επίσης και καταγγελία καταστηματάρχη που μας εξηγεί  τι βιώνει καθημερινά: “H κατάσταση είναι απελπιστική, ειδικά  το βράδυ, οι κατσαρίδες περνούν μπροστά από τους πελάτες και ενώ ψεκάζουμε το περιβάλλοντα χώρο σχεδόν καθημερινά και δεν γίνεται τίποτα. Από την άλλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε την οσμή των σκουπιδιών αλλά και των κάδων, που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι αφόρητη, καθώς επίσης και την αγέλη των αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν ανενόχλητα στους δρόμους με επιθέσεις σε περαστικούς και όχι μόνο. “

Ενώ τελειώνοντας αναφέρει, ότι η κατάσταση είναι ίδια και γίνεται χειρότερη χωρίς καμιά ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του δήμου, ενώ οι καταστηματάρχες  πληρώνουν τα δημοτικά τέλη.

Το eviathema.gr πολλές φορές επικοινωνεί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει άμεση ανταπόκριση. Όμως αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι αρμόδιοι για την πόλη των Ψαχνών;

Εκτός από την παράνομη ράμπα αναπήρων στην κεντρική πλατεία, δεν είναι ικανοί να δώσουν λύσεις για όλα αυτά τα προβλήματα που καταστρέφουν  τον τόπο τους; ή τουλάχιστον ένα ένα κάθε φορά; Mάλλον φαίνεται πως όλα τελείωσαν στον προεκλογικό αγώνα τότε που έταζαν  το μηνιαίο μισθό τους [και μοίραζαν φυλλάδια,] σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ παρά μονο δυό τρείς φορές έτσι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια λες και ο κόσμος είναι χαζός.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.