Στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου ο Σπύρος Πνευματικός

πν4

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Κύμης, Αγίου Αθανασίου παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Κύμης κατά την οποία βραβεύθηκαν μαθητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, καθώς για τις διακρίσεις τους στο διαγωνισμό «Εκστρατεία Καθαριότητας».

Ο βουλευτής συνομίλησε με πολίτες, εκπροσώπους φορέων και τοπικά στελέχη, ανταλλάσσοντας τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η πίστη και η ελπίδα είναι οι κινητήριες δυνάμεις για να μπορέσουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Στη συνέχεια, ο κ. Πνευματικός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί όχι μόνο για σειρά ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά και για τα έργα υποδομής που είναι προς εκτέλεση στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, όπως είναι το σημαντικό έργο της αντικατάστασης και επέκτασης εξωτερικού υδραγωγείου του Δήμου, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

πν1

πν2 1

πν3 1

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News